Zoomable φακός της Bikight, με ενσωματωμένη μπαταρία 1200mAh στα 7.2€!

0

Καιρό είχαμε να δούμε τσαμποφακό, και η Bikight επιστρέφει για να μας προσφέρει ακριβώς αυτό: Έναν τίμιο φακό, σε μικρό μέγεθος, και τιμή τσάμπα.

Ο φακός της Bikight, είναι IPX4 rated, οπότε έχει μερική αντοχή στο νερό, αλλά μη φανταστείτε τίποτα τρελό, και έχει μήκος 15.1 εκατοστά.

Το LED μπροστά, είναι στα 30W, και έχει τρία διαφορετικά mode λειτουργίας, (Strong, low και Flash), με το εμπρός μέχρι του φακού να είναι μετακινούμενο, ωστε να έρχεται πιο κοντά ή πιο μακριά ο εστιακός φακός, δίνοντας σας τη δυνατότητα να διαχέεται ή να συγκεντρώνεται το φως σε μια ακτίνα, ανάλογα με το τι σας βολεύει.

Το βάρος του είναι 120 γραμμάρια, και σε αυτό μετράει και η μπαταρία 1200mAh , τύπου 18650 που θα βρείτε στη συσκευασία, την οποία μπορείτε εύκολα να φορτίσετε μέσω της USB-C θύρας που θα βρείτε εξωτερικά στον φακό.

Όλες οι λειτουργίες του, ελέγχονται από ένα και μοναδικό κουμπί, πάνω από το οποίο θα βρείτε και μια πολύ μικρή οθόνη για την ένδειξη της μπαταρίας, που είναι νομίζω πολύ χρήσιμη.

Αυτό που είναι πιο χρήσιμο από όλα, χωρίς συζήτηση βέβαια, είναι ότι ο φακός της Bikight κοστίζει μόλις 7.2€ στην προσφορά του Banggood.

Κουπόνι: BGCMP119

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo