€14,82 €24,09 Απόκτησε το
Flash Sale

Xiaomi Smart Plug 2: Κάνε το Σπίτι σου Έξυπνο με το Πάτημα ενός Κουμπιού!

0

Η νέα Xiaomi Smart Plug 2 έρχεται για να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία αυτοματισμού στο σπίτι, με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που αναμένεις από μια έξυπνη πρίζα, αλλά και μερικά που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!

Αν ψάχνεις μια λύση που να είναι εύκολη στη χρήση, αλλά και γεμάτη δυνατότητες, τότε αυτή η συσκευή είναι η κατάλληλη για σένα.

Έλεγχος και Αυτοματοποίηση με Google Home και Xiaomi Home App

Η Xiaomi Smart Plug 2 συνεργάζεται άψογα με το Google Home, επιτρέποντάς σου να ελέγχεις τις συνδεδεμένες συσκευές με φωνητικές εντολές. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Xiaomi Home, μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο των συσκευών που έχεις βάλει πάνω στην πρίζα από το smartphone σου, ακόμα και όταν είσαι εκτός σπιτιού. Μπορείς να προγραμματίσεις την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των συσκευών σου, ώστε να βελτιώσεις την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Έξυπνες Λειτουργίες για Απόλυτο Έλεγχο

  • Προγραμματισμός και Χρονοδιακόπτης: Όρισε πότε θέλεις να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται μια συσκευή, κάνοντας τη ζωή σου πιο άνετη και εξοικονομώντας ενέργεια.
  • Έλεγχος Κατανάλωσης Ενέργειας: Σε αντίθεση με πολλές άλλες έξυπνες πρίζες, η Xiaomi Smart Plug 2 προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών. Έτσι, μπορείς να έχεις καλύτερη εικόνα του πώς χρησιμοποιείς την ενέργεια και να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις.
  • Switch Status Memory: Ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η πρίζα θυμάται την κατάστασή της και επιστρέφει αυτόματα στην προηγούμενη ρύθμιση όταν επανέλθει η τροφοδοσία.

Ασφάλεια και Σχεδιασμός που Ξεχωρίζουν

Με την ενσωματωμένη προστασία από υπερθέρμανση και την ανίχνευση ανωμαλιών, η Xiaomi Smart Plug 2 σε ενημερώνει εάν παρατηρηθεί μη φυσιολογική κατάσταση λειτουργίας. Το compact design της την καθιστά εύκολη στην τοποθέτηση, ακόμα και σε στενούς χώρους, χωρίς να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στο πολύπριζο.

Γρήγορη Εγκατάσταση σε Τρία Βήματα

Η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι: απλά σύνδεσε την πρίζα, κατέβασε την εφαρμογή Xiaomi Home, και ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι σου θα γίνει πιο έξυπνο και αποτελεσματικό!

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις ηλεκτρονικές σου συσκευές, η Xiaomi Smart Plug 2 είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

Θα τη βρεις στο eshop.gr με την τιμή της αυτό το διάστημα να είναι στα 9.8€!

Κουπόνι: Δεν έχει, είναι σε Flash Sale

Τελευταία ανανέωση:24/10/2024 17:44
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Xiaomi Smart Plug 2 EU - €14,82

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo