Δείτε πως να εγκαταστήσετε επιτυχημένα μια μεμβράνη προστασίας στην οθόνη του κινητού σας
Αν είστε απο τους ανθρώπους που προσέχουν σαν τα μάτια σας το κινητό σας(εγώ δεν πλησιάζω καν την κατηγορία αυτή) τότε θα έχετε σίγουρα ζήσει τον “εφιάλτη” της εγκατάστασης ενός Screen Protector για την οθόνη της πολυαγαπημένης σας συσκευής.
Μεγάλη προσπάθεια, ψυχραιμία, σταθερά χέρια που δεν ιδρώνουν, σε ένα περιβάλλον με όσο το δυνατόν λιγότερη σκόνη είναι μερικά από τα δεδομένα που πρέπει να έχει μια εγκατάσταση Screen Protector που θέλει να πετύχει.
Σε αντίθετη περίπτωση θα καταλήξετε με φουσκάλες απο αέρα που εγκλωβίστηκε μέσα, με σκουπιδάκια στην οθόνη την οποία δεν σκουπίσατε αρκετά καλά, και είναι ικανά να την γρατζουνίσουν, ή τέλος με μια μεμβράνη προστασίας, ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ εγκατεστημένη που απλά είναι για ξεκόλλημα και πέταμα(τα έχω καταφέρει όλα τα παραπάνω).
Για όσους απο εσάς τους αποφασισμένους να εγκαταστήσετε μια μεμβράνη προστασίας στη συσκευή σας παρόλες τις δυσκολίες ο BillTheCat μέσα απο το XDA έχει ετοιμάσει έναν εξαιρετικό οδηγό ο οποίος με συνοδεία εικόνων σας οδηγεί βήμα βήμα στη δύσκολη αυτή διαδικασία για να επιτύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
O Billthecat σας δίνει πληροφορίες απο το πού πρέπει να γίνει η όλη διαδικασία για να αποφύγετε την πολύ σκόνη, μέχρι και το παραμικρό που θα χρειαστείτε για να γίνει η εγκατάσταση ευκολότερη για τα νεύρα σας.
Αν δεν τα καταφέρετε ούτε με αυτή τη βοήθεια τότε απλά παραδεχτείτε την ήττα σας και δώστε το σε μια γυναίκα να το κάνει!
Προσωπικά δε με συγκινεί η ιδέα μιας Μεμβράνης προστασίας, αφού η Gorilla Glass που συνοδεύουν σχεδόν ολα τα νεότερα κινητά της αγοράς(που αξίζουν προστασία) είναι αρκετά ανθεκτική στην απλή καθημερινή καταπόνηση.
Επίσης κρατήστε κάπου στο μυαλό σας, οτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μια κακής ποιότητας μεμβράνη, όχι μόνο να μην προσφέρει την απαιτούμενη προστασία στην οθόνη σας, αλλα και να κάνει την εμπειρία χρήσης της συσκευής σας προβληματική. Για περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πολύ καλό άρθρο.
Αν θέλετε λοιπόν film προστασίας, βάλτε λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, οπλιστείτε με υπομονή, και ακολουθήστε με πίστη και σύνεση τον οδηγό του BillTheCat.
Για όσους δεν κατέχουν την αγγλική, θα προσπαθήσω να πάρω άδεια απο τον δημιουργό του οδηγού να μεταφράσω τις βασικές οδηγίες και να χρησιμοποιήσω τις εικόνες του για να σας βοηθήσω. Μέχρι τότε, Google Translate is your friend.