Xiaomi Mi 9T Review: Το “Flagship killer”- killer στη σωστή τιμή

0

Τον περασμένο Μάιο, η Redmi μας παρουσίασε τις πρώτες συσκευές κατηγορίας Flagship απο τότε που αποσπάστηκε από την Xiaomi, με τα Redmi K20 και ειδικά το Redmi K20 Pro να κλέβουν τις εντυπώσεις, όντας άξια τέκνα της Budget Flagship κατηγορίας, αφού φέρνουν εξαιρετικό Hardrware σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές.

Τα δύο κινητά της σειράς K20 έμειναν αποκλειστικά στην Κινέζικη αγορά, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα χρειαστεί να ζήσετε χωρίς B20 και χωρίς Global ROM, αφου παρότι το απλό K20 δεν ήρθε ως έχει, ξαναβαφτίστηκε ως Xiaomi Mi9T και σκαρφάλωσε στα ράφια των Ευρωπαϊκών αγορών.

Την ώρα που διαβάζετε αυτό το Review, το πραγματικό Flagship killer, δηλαδή το K20 Pro δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε Ευρωπαϊκή έκδοση, και για να πω την αλήθεια μου, αρχίζω να πιστεύω ότι δε θα το δούμε ποτέ, αλλά μεταξύ μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μπορεί το Xiaomi Mi9t να μην έχει τις εκρηκτικές επιδόσεις του Snapdragon 855, και θα πρέπει να αρκεστείτε στον εξαιρετικό, άλλα όχι επιπέδου Flagship, Snapdragon 730, άλλα πέρα απο αυτό δε λείπει -σχεδόν- τίποτα απο το Mi 9T. Τίποτα τουλάχιστον που θα μπορούσε να σας προκαλέσει δεύτερες σκέψεις.

Χαρακτηριστικά Xiaomi Mi 9T

  • Διαστάσεις: 74.3 mm x 156.7 mm x 8.8 mm
  • Οθόνη: 6.39″ AMOLED FHD+ HDR10 Support, Gorilla Glass 5.0, Always On
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 730, 2×2.2 GHz Kryo 470 + 6×1.8 GHz Kryo 470
  • GPU: Adreno 618
  • RAM: 6GB LPDDR4
  • Εσωτερική μνήμη: 64/128GB UFS 2.1 μη επεκτάσιμη μέσω MicroSD
  • Κάμερα: 48MP(Sony IMX582, 1/2″, f/1.75 Wide, 0.8μm, PDAF) + 8MP(Omnivision OV8865, f/2.4, Telephoto, 1.120 µm, PDAF) + 13MP(Samsung S5K3L6, 1/3″, f/2.4, 1.12μm ultrawide 124º)
  • Εμπρόσθια κάμερα: Motorized εμπρόσθια κάμερα 20MP, f/2.2, 0.8μm
  • Συνδεσιμότητα: Dual SIM Standby με B20, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, BT 5.0,A2DP, LE, aptX HD, GPS με A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, NFC, USB Type-C, Θύρα ακουστικών, FM Radio
  • Μπαταρία: 4000mAh με ταχεία φόρτιση 18W
  • Λογισμικό: MIUI 10 βασισμένη σε Android 9.0
Design-Κατασκευή

Πέρσι είχαμε το Pocophone F1 που μας έκανε να πιστέψουμε οτι μπορούμε να έχουμε επιδόσεις ναυαρχίδας με τιμή στο 1/3 του ανταγωνισμού, και τα κατάφερε, κάνοντας όμως μεγάλες θυσίες σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής και εμφάνισης.

Το Xiaomi Mi 9T απο την άλλη, αρνείται κάθε συμβιβασμό σε αυτό τον τομέα, με αποτέλεσμα η νέα συσκευή της Κινέζικης εταιρίας να είναι απλά πανέμορφη.

Αρχικά τα τρία διαθέσιμα χρώματα, είναι το ένα πιο όμορφο απο το άλλο, με το μαύρο που έχουμε στην παρουσίαση να είναι το πιο απλό, αλλα εξίσου εντυπωσιακό με το μπλε και κόκκινο.

Στην μαύρη έκδοση δεν έχουμε τη διχρωμία των άλλων 2, άλλα ένα ιδιαίτερο pattern που θυμίζει ανθρακόνημα.

Δυστυχώς τουλάχιστον το μαύρο που έχω στα χέρια μου, είναι μια πραγματική δακτυλομαζώχτρα αφού χωρίς θήκη, θα πρέπει να έχετε αγκαλιά ένα πανάκι, ενώ η γυάλινη πλάτη είναι και αρκετά ολισθηρή, με αποτέλεσμα το κινητό να πηγαίνει βόλτα κάθε φορά που το ακουμπάτε πλάτη με πλάτη σε κάτι γυάλινο.

Τόσο μπροστά όσο και πίσω θα βρείτε Gorilla Glass 5.0 με τις στρογγυλές γωνίες, και την ελαφριά κύρτωση της πλάτης στις άκρες να βοηθάει λίγο στο κράτημα της συσκευής.

Δεξιά θα βρείτε τα τρία κλασσικά κουμπιά για τον έλεγχο της έντασης του ήχου και το Power, με το τελευταίο να ξεχωρίζει λόγο της έντονης χρωματικής διαφοράς με το υπόλοιπο κινητό. Στην περίπτωση του μαύρου έχουμε ένα πορτοκαλοκόκκινο Power.

Στην κορυφή υπάρχει μια απο τις γραμμές της κεραίας, μαζί με τη θύρα ακουστικών, που συναντάμε πρώτη φορά σε κινητό της σειράς Mi 9, ενώ εδώ θα βρείτε και ένα απο το σημεία κλειδιά της συσκευής, την εμπρόσθια κάμερα. Αυτή ομως θα τη δούμε αργότερα.

Στη βάση του θα βρείτε την θύρα των SIM, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο Nano SIM, μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω MicroSD, ενώ απο την άλλη πλευρά θα βρείτε το μοναδικό ηχείο της συσκευής. Ανάμεσα στα δύο υπάρχει και μια USB Type-C θύρα.

Στην πρόσοψη αγαπητοί μου φίλοι, παίζετε όλο το παιχνίδι, αφού εκεί θα βρείτε σχεδόν ολα τα Selling points του Xiaomi Mi 9T.

Αρχικά, μετά δε θυμάμαι και εγώ πόσο καιρό, πιάνω στα χέρια μου κινητό της προκοπής, χωρίς Notch. Χωρίς Notch, χωρίς σταγόνα, χωρίς τρύπα στην οθόνη, χώρις τίποτα απο ολα αυτά.

Για να το καταφέρει αυτό η Xiaomi, τοποθέτησε την εμπρόσθια κάμερα σε ένα μικρό συρτάρι πάνω αριστερά το οποίο ανοιγοκλείνει μηχανικά πριν και μετά την χρήση της Selfie κάμερας.

Δεξιά και αριστερά της κάμερας υπάρχουν LED Lights που ανάβουν οταν ενεργοποιείται την κάμερα, ενώ στην κορυφή υπάρχει ένα ακόμα , που λειτουργεί ως LED ειδοποιήσεων, στο σημείο που βρίσκεται ομως, είναι λίγο δύσκολο να φανεί χρήσιμο.

Για να είμαστε ξεκάθαρο, το σενάριο με τα Sliders, συρτάρια κτλ το θεωρώ εξίσου απεχθές με τα Notches, μόνο που στην περίπτωση μου. που η εμπρόσθια κάμερα έχει διακοσμητικό χαρακτήρα, η κατάσταση είναι Win – Win, αφού και εγώ χαίρομαι την οθόνη του κινητού σε ολο το μεγαλείο της και υπάρχει και η Selfie αν ποτέ παραστεί ανάγκη.

Αν τώρα είστε απο τους ανθρώπους που η Selfie έχει πραγματική αξία, τότε παρότι η κάμερα μέσα στο συρτάρι είναι πολύ καλή, ίσως να σας βολέψει πιο πολύ μια τρύπα στην οθόνη, παρά αυτό το ματζαφλάρι που ανεβοκατεβαίνει παίζοντας μουσική.

Οθόνη

Το θέμα είναι, πως το ζητούμενο της Xiaomi έχει επιτευχθεί , αφού χωρίς την κάμερα στη μέση, μπορείτε να χαρείτε στο έπακρο την εξαιρετική οθόνη που έχει εξοπλίσει η κινέζικη εταιρία του Mi9T.

Τα περιθώρια δεν είναι αόρατα, αλλα η απουσία του Notch καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος, κυρίως όμως, την κατάσταση σώζει το ίδιο το Panel, το οποίο είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας.

To AMOLED Panel 6.39″ που θα βρείτε στην πρόσοψη, έχει αναλογία 19.5:9 και ανάλυση 1080 x 2340 px με υποστήριξη HDR10, Always On λειτουργία και μέγιστη φωτεινότητα 600nits.

Τα χρώματα αποτυπώνονται με μεγάλη ακρίβεια στην οθόνη του Mi 9T, με τα μαύρα και την αντίθεση της AMOLED οθόνης του να είναι εξαιρετικά, όπως φυσικά και οι γωνίες θέασης.

Κόντρα στο ήλιο η οθόνη τα πάει περίφημα, ιδιαίτερα αν έχετε ενεργοποιημένη την αυτόματη αντίθεση από τις ρυθμίσεις, η οποία στο έντονο φως ανεβαίνει στο τέρμα, και μπορεί να κάνει τα χρώματα υπερβολικά και καρτουνίστικα, ειδικά το κόκκινο, απο την άλλη όμως προσφέρει πολύ καλή ευκρίνεια, ακόμα και απευθείας στον ήλιο.

Κάτω από την οθόνη θα βρείτε και το οπτικό αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους αισθητήρες ήταν στο Mi 8 Pro, και ομολογώ οτι δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Μερικά χρόνια μετά, σίγουρα οι In-display Scanners έχουν γίνει καλύτεροι, σε καμία περίπτωση όμως δεν φτάνουν την ταχύτητα και την ευχρηστία των συμβατικών μοντέλων.

Το Scanner του Mi 9T είναι αρκετά αναξιόπιστο, αφού πολλές φορές αρνείται να αναγνωρίσει το δάχτυλο μου πεισματικά, χωρίς φανερό λόγο, αφού δευτερόλεπτα μετά υπο την ίδια γωνία αναγνωρίζει κανονικά τα δάκτυλο, κάτι που μπορεί να συνεχιστεί για μια ολόκληρη μέρα, πριν πέσουμε πάλι στο δεκάλεπτο της οργής που είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο.

Στην περίπτωση βέβαια του Mi9T η εναλλακτική είναι να ανεβοκατεβαίνει η κάμερα κάθε λίγο και λιγάκι για το Face Unlock, ή οι κλασσικοί μέθοδοι με pin και Pattern, οπότε μάλλον θα συνηθίσετε την λίγο ανώμαλη λειτουργία του δακτυλικού αποτυπώματος.

SoC – Επιδόσεις

H μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο K20 και K20 Pro έρχεται στον.. κινητήρα, αφού το K20, το οποίο βασίζεται το Xiaomi Mi 9T έχει στο εσωτερικό του τον Qualcomm Snapdragon 730, το οποίο μπορεί να είναι με άνεση το καλύτερο Mid Range SoC της αγοράς.. παραμένει ομως Mid Range.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2.2Ghz, και συνοδεύεται απο 6 GB RAM LPDDR4 RAM και δύο διαφορετικές εκδόσεις ενσωματωμένης UFS 2.1 μνήμης, στα 64GB και 128GB.

Την εποχή που τα 8GB RAM μοιάζουν απαραίτητα σε μια ναυαρχίδα, τα 6 μοιάζουν αρκετά Mid Range, και η μέγιστη χωρητικότητα των 128GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης ίσως απογοητεύσει μερικούς, στην πράξη ομως, η έκδοση 6/128GB θα ικανοποιήσει το 95% του αγοραστικού κοινού αυτής της κατηγορίας.

Το μοναδικό σημείο που το SoC της συσκευής υπολείπεται από της ναυαρχίδες της αγοράς, είναι η GPU, αφού η Adreno 618 που αποτελεί μέρος του Chipset, δεν φτάνει τις High End προτάσεις. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή, αφού ακόμα και πολύ βαριά παιχνίδια του Play Store παίζουν με High γραφικά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στο Xiaomi Mi 9T.

Κάμερα

Η οθόνη και οι επιδόσεις της συσκευής βρίσκονται στα ψηλότερα σκαλιά της μεγαλομεσαίας κατηγορίας, και στο ίδιο ακριβώς μοτίβο κινείται και η κάμερα του Mi 9T.

Στην πλάτη του θα βρείτε παρατεταγμένες σε κάθετη διάταξη 3 διαφορετικές κάμερες, οι οποίες σε αντίθεση με τις συνηθισμένες πρακτικές στην μεσαία κατηγορία, είναι και οι τρεις λειτουργικές κάμερες, δεν υπάρχει αισθητήρας απλά για τα δεδομένα βάθους.

O Κεντρικός αισθητήρας είναι ένας IMX582 στα 48MP, με διάφραγμα φακού στο f/1.75 και μέγεθος Pixel 0.8μm.

Οπως συμβαίνει με ολους αυτούς τους μεγάλους αισθητήρες, και σε αυτή την περίπτωση, έχουμε Pixel Bining, που ενώνει τα τέσσερα Pixel σε ένα, δημιουργώντας τελικό αποτέλεσμα 12MP, με πολύ μεγαλύτερο pixel όμως, που φτάνει το 1.6mμ.

H Δεύτερη κάμερα αποτελείτε απο έναν αισθητήρα 8MP της Omnivision και έναν τηλεφακό 5 στοιχείων με F/2.4 που σας δίνει τη δυνατότητα για οπτικό ζουμ 2x, ενώ η τριπλέτα κλείνει με έναν αισθητήρα της Samsung στα 13MP με υπερευρυγώνιο φακό 124 μοιρών και f/2.4.

Πέρα απο τα νούμερα και τις ορολογίες, το Mi 9T καταφέρνει να βγάλει εξαιρετικές φωτογραφίες απο την κεντρική κάμερα, παρότι καμία από τις τρεις κάμερες δεν έχει οπτική σταθεροποίηση.

Το καλύτερο από όλα, είναι οτι οι επιδόσεις του κινητού δεν είναι απλά πολύ καλές αλλα είναι και συνεπέστατες, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα κλικ αρκεί για να πάρετε μια άνω του μετρίου φωτογραφία ακόμα και στο αυτόματο χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.

Ο ευρυγώνιος φακός είναι μια προσθήκη που τουλάχιστον για μένα θεωρείτε απαραίτητη πλέον, ενώ η ύπαρξη και του τηλεφακού σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε με άπειρους συνδυασμούς πριν το κλικ, και να καδράρετε το ίδιο αντικείμενο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βγάζοντας κάθε φορά κάτι διαφορετικό.

Αν θέλετε μπορείτε να τραβήξετε και φωτογραφία με τα 48 ολόκληρα MP της κεντρικής κάμερας, μόνο που θα χρειαστείτε έξτρα φως, αφού το κάθε μεμονωμένο pixel είναι οπως είπαμε αρκετά μικρό, αρα σε χαμηλό φωτισμό θα έχετε 48MP γεμάτα σκοτάδι.

Αν θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία με λίγο φως όμως, μπορείτε πάντα να βασιστείτε στο Night Mode, το οποίο καταφέρνει να ρίξει αρκετό φως στις φωτογραφίες, αφαιρώντας αρκετή λεπτομέρεια, ενώ καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να τραβήξετε κάτι εν κινήσει με αυτή τη λειτουργία.

Με τη χρήση του Night Mode

Και χωρίς Night Mode

Εξίσου υψηλής ποιότητας είναι και η καταγραφή βίντεο με τα χρώματα να αποτυπώνονται με ακρίβεια, το Autofocus είναι αστραπιαίο και συνήθως σωστό και η ψηφιακή σταθεροποίηση δουλεύει αψεγάδιαστα τόσο σε Full HD όσο και 4K εγγραφή.

Το Mi 9T σας επιτρέπει να καταγράψετε 4k Video και από τις τρεις κάμερες του, ενώ αν ψάχνετε κάτι παραπάνω απο FPS, θα βρείτε καταγραφή Full HD στα 60FPS, αφού στα 60FPS στο 4K ο Snapdragon 730 σηκώνει τα χέρια ψηλά, οπότε δεν είναι διαθέσιμα.

Μοναδικό παράπονο που έχω από την φωτογραφική εμπειρία με το Xiaomi Mi 9T, είναι οτι πολύ συχνά όταν υπάρχει έντονο φώς απο μια πλευρά μόνο, το Software της συσκευής κάνει συνεχόμενες διορθώσεις στο White Balance κάνοντας την καταγραφή βίντεο αδύνατη, αφού δεν υπάρχει Manual ρύθμιση στο Video, ούτε για το White Balance ούτε για τίποτα άλλο.

Στο αυτόματο συρταράκι-τσουτσούνι που πετάγεται με τα LED δεξιά αριστερά σαν διαστημόπλοιο, θα βρείτε μια κάμερα 20MP με F/2.2.

Συνδεσιμότητα

Μέχρι τώρα στα Mid-range κινητά της Xiaomi σας είχα πεί ήδη τα αρνητικά, που συνήθως είχαν να κάνουν με οθόνη, κάμερα κτλ, και φτάναμε στο καλό σημείο της συσκευής, δηλαδή την αυτονομία, την συνδεσιμότητα και το λογισμικό.

Στο Mi 9T, αυτά παραμένουν σε πολύ καλά επίπεδα, οπότε καταλαβαίνετε οτι ξεμένω απο λόγους να σας αποτρέψω απο την αγορά του.

Στη συνδεσιμότητα θα βρείτε Dual SIM Standby λειτουργία, με το Mi9T να περιλαμβάνει την Β20 στις διαθέσιμες μπάντες του 4G. Μάλιστα σε αντίθεση με τα περισσότερα μεγαλομεσαία κινητά της Κινέζικης εταιρίας, υποστηρίζει Carrier aggregation , που σε απλά Ελληνικά σημαίνει πρόσβαση σε 4G+ δίκτυα και ταχύτητες που φτάνουν τα 300mbps.

Κατα τα άλλα θα βρείτε Dual Band WiFi, Bluetooth 5.0, GPS με A-GPS και υποστήριξη Glonass, NFC, Θύρα ακουστικών, Ράδιο FM, VoLTE και μια USB Type-C θύρα.

Tο Sar της συσκευής δεν είναι το μικρότερο που έχετε δει, αφού φτάνει το 1.34 στο κεφάλι και το 1.5 στο σώμα.

O ήχος που βγάζει το ένα και μοναδικό ηχείο στην κάτω πλευρά του κινητού είναι αρκετά δυνατός, αλλά σε πολύ μεγάλη ένταση χάνει σημαντικά την καθαρότητα του, κάτι που μπορεί να σας προβληματίσει αν έχετε συνηθίσει να ακούτε στην τσίτα μουσική απο τη ηχείο της συσκευής.

Το Chipset του νέου Xiaomi, έχει ανεξάρτητο chip της Qualcomm για HiRes ήχο απο τα ακουστικά, ενώ είναι εξοπλισμένο και με την τεχνολογία Truewireless Stereo Plus για βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης απο ασύρματα ακουστικά.

Αυτονομία

H μπαταρία του Μi 9T είναι ένα απο τα μεγαλύτερα όπλα του, αφού ειναι με άνεση αυτό με την μεγαλύτερη αυτονομία όσο αφορά την σειρά Mi 9.

Με χωρητικότητα 4000mAh και δυνατότητα ταχείας φόρτισης στα 18W το κινητό της Xiaomi βγάζει με άνεση μιαμιση ημέρα έντονης χρήσης, με την προσωπική μου εμπειρία να δείχνει απο 6.30 εως 8 ώρες οθόνης με τα πάντα ανοιχτά, και αυτόματη φωτεινότητα.

Ασύρματη φόρτιση δεν υπάρχει, και η αλήθεια είναι οτι θα την ήθελα σε μια τόσο καλή συσκευή, απο την άλλη ομως, αν το ένα απο τα βασικά προβλήματα της συσκευής είναι η απουσία της, τότε ας είναι. Θα ζήσουμε και χωρίς αυτή.

Λογισμικό

Τέλος έχουμε το λογισμικό, για το οποίο δεν υπάρχουν και πολλά να σας πώ. Και το Mi 9T έρχεται με την γνωστή και μη εξαιρετέα MIUI , η οποία έχει φτάσει αισίως στην 10η έκδοση της, και όπως έχω καταλάβει, ή θα την λατρεύετε, ή θα τη μισείτε.

Ολες οι γνωστές ευκολίες του Skin της Xiaomi υπάρχουν αυτούσιες στο Mi 9t, όπως και ο έλεγχος της συσκευής με Gestures αντί των κουμπιών. Στην 10.3.7 που βρίσκεται τώρα η συσκευή, υπάρχει το Dark Mode, που μπορεί να σας γλιτώσει λίγη μπαταρία ακόμα λόγω της AMOLED οθόνης, οπως και η Always On λειτουργία.

H έκδοση αυτή βασίζεται στο Android 9.0 φυσικά, με το Security patch να είναι αυτό του Μαίου, ενώ η συσκευή υποστηρίζει Widevine L1 για να βλέπετε HD Netflix, την ώρα που είναι εξ’ορισμού ενεργό και το camera2 API για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς 3D Party Camera apps, αλλα και κάποιο πιθανό Port της Google Camera.

Συνοψη- Τιμή αγοράς

Οπως κάθε κινητό της Xiaomi , η αρχή είναι δύσκολη στο θέμα της τιμής, αλλα τα πράγματα με το Xiaomi Mi 9T έχουν βελτιωθεί ραγδαία. Ήδη τις τελευταίες μέρες στα γνωστά κινεζομάγαζα, μπορείτε να βρείτε απο 260€ περίπου την έκδοση 6/64GB και λίγο παραπάνω στα 285-290€ μπορείτε να κάνετε δική σας την μεγαλύτερη έκδοση με τα 128GB ROM.

Φυσικά το Xiaomi Mi 9T δεν είναι το τέλειο κινητο. Δεν έχει IP rating, δεν έχει ασύρματη φόρτιση, χωρίς θήκη ειναι μια δακτυλιά και γλιστράει σαν το χέλι, και η εμπρόσθια κάμερα με τον μηχανισμό, έχει μηχανισμό. Ποτέ τα κινούμενα μέρη δεν είναι καλή είδηση σε μια συσκευή που κουβαλάτε δεξιά και αριστερά, αλλα θα πρέπει να κάνετε και μια υποχώρηση.

Την ίδια ώρα ομως, με τιμές απο 260€ παίρνετε στα χέρια σας μια συσκευή που δεν της λείπει τίποτα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, την ώρα που έχει πολλά στοιχεία σε ανώτερο απο τα χρήματα της επίπεδο, όπως οθόνη, κάμερα και επιδόσεις.

[calloutangr header=”Αποκτήστε το Xiaomi Mi 9T 6/64GB απο το Gearbest” subheader=”κουπόνι GBMI9T500 για όσο διαρκέσει” url=”http://bit.ly/2LhlvfJ”] [calloutangr header=”Αποκτήστε το Xiaomi Mi 9T 6/128GB απο το Gearbest” subheader=”Κουπόνι MI9T128BLACK για όσο διαρκέσει” url=”http://bit.ly/30v5OFg”]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo