Επίσημη παρουσίαση για το LG V20 με διπλή οθόνη, διπλή κάμερα και τετραπλά DACs

0
gshoper-single-day-offers

To περσινό LG V10 ήταν η σανίδα σωτηρίας της Κορεάτικης εταιρίας, μετά απο τα τεράστια προβλήματα του LG G4, και την χλιαρή αντίδραση του αγοραστικού κοινού στο LG G5, το οποίο παρότι έχει αξιόλογο hardware, και πολύ καλή τιμή, δε δείχνει να τα καταφέρνει και πάρα πολύ καλά στις πωλήσεις.

Φυσική συνέχεια της περσινής επιτυχίας, είναι το LG V20, το οποίο χωρίς να παίρνει ιδιαίτερο ρίσκο σε κανένα τομέα, παρουσιάζει μια πλήρη πρόταση, που δυστυχώς, απο την άλλη, δε νομίζω οτι θα καταφέρει και να εντυπωσιάσει κάποιον.

Εμφανισιακά, το LG V20 ακολουθεί τα χνάρια του LG G5, και θυμίζει περισσότερο ένα τεντωμένο G5 παρά ένα ανανεωμένο V10, με πλήρη αλουμινένιο σκελετό, που είναι ανθεκτικός στα χτυπήματα, σύμφωνα με το πρότυπο  MIL-STD-810.

Ευτυχώς, η LG, κράτησε μόνο το Design του G5, και δε δοκίμασε να μεταφέρει και την – σχεδόν Beta –  ιδέα, της αρθρωτής σχεδίασης της τελευταίας της ναυαρχίδας, διατηρώντας την ίδια στιγμή, τη δυνατότητα αφαίρεσης της μπαταρίας.

Κάπως έτσι, το LG V20 είναι η πρώτη πλήρως μεταλλική συσκευή, η οποία έχει αφαιρούμενη μπαταρία, στην οποία έχετε πρόσβαση, μιας και η πλάτη είναi αφαιρούμενη.

Στη πρόσοψη της συσκευής θα βρείτε μια IPS-LCD 5.7″, Quad HD ανάλυσης, με μια δεύτερη Always On οθόνη 2.1″ απο πάνω.

Στο εσωτερικό του νέου κινητού της LG, θα βρείτε hardware, επιπέδου ναυαρχίδας. To SoC που επέλεξαν οι κορεάτες, δεν είναι άλλο απο το Snapdragon 820 της Qualcomm, με τετραπύρηνη CPU, στα 2.2Ghz και την Adreno 530.

Το V20 είναι εξοπλισμένο με 4GB LPDDR4 RAM, και 64GB UFS 2.0 ROM, με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD χωρητικότητας εως και 256GB.

H διπλή κάμερα στην πλάτη του LG V20, φαίνεται να έρχεται αυτούσια απο το LG G5, με κεντρική κάμερα 16MP, φακό με F/1.8 και συνοδεία OIS, Phase Detection Autofocus, Contast Autofocus και Laser Autofocus. Την κεντρική κάμερα συνοδεύει μια δευτερεύουσα 8MP με ευρυγώνειο φακό (135 μοίρες) με F/2.4.

To νέο κινητό της LG μπορεί να τραβήξει 4Κ video στα 30FPS, με το LG V20 να είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί την νέα τεχνολογία EIS της Qualcomm, που χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο της συσκευής.

Σύμφωνα με την LG, το V20, πέρα απο εντυπωσιακές ηχητικές επιδόσεις , έχει και δυνατότητα εγγραφής Loseless ήχου στα 24bit/48kHz.

Το LG V20 είναι μια συσκευή ταμαμ για μουσικόφιλους, αφού το κινητό της LG, έρχεται με 4 DACsρύθμιση έντασης 75 βημάτων, και L/R Balance. Φυσικά το V20 υποστηρίζει και Playback Loseless αρχείων, ενώ στη συσκευασία του κινητού θα βρείτε ακουστικά της B&O . Ολα τα παραπάνω, δεν έχω ιδέα τη σημαίνουν, αλλα η LG τα διαφημίζει αρκετά, οπότε μάλλον είναι καλό που τα έχει.

Στα χαρακτηριστικά της συσκευής προσθέστε και μια USB Type-C θύρα, και μπαταρία 3200mAh με ταχεία φόρτιση μέσω της τεχνολογίας Quick Charge 3.0.

Τέλος, οπως ήταν απο καιρό γνωστό, το LG V20 είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί με Android 7.0 Nougat, απο το εργοστάσιο, με το νέο UX 5.0 της LG καπάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=u8gf32H1WOs

Το LG V20 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Ασημί, μαύρο και Ροζ, με την πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας να είναι το τέλος Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχουμε κάποια ένδειξη για την τιμή μέχρι τώρα.

Το LG V20 στα γρήγορα.

To πρώτο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει το LG V20, είναι να μείνει απροβλημάτιστο στην αγορά, για πάνω απο 6 μήνες, αφού τα τεράστια προβλήματα με το Bootloops στο LG G4, που κάνουν τελευταία την εμφάνιση του και στο V10, σε πολύ μικρότερη κλίμακα όμως, έχουν απομακρύνει μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού αποι την LG.

Επίσης, η δευτερεύουσα οθόνη συνεχίζει να είναι ένα απλό Gimmick , που μάλιστα επιβαρύνει την μάλλον μικρή μπαταρία των 3200mAh. Μπορεί σαν αριθμός να μοιάζει μεγάλος, ωστόσο σε μια συσκευή 5.7″ που έχει και δευτερεύουσα οθόνη απο πάνω, άρα έξτρα χώρο απο πίσω, περίμενα κάτι καλύτερο.

Οι κάμερες είναι κορυφαίες, ο επεξεργαστής ικανότατος, και ο τομέας του ήχου ΠΟΛΥ προσεγμένος, άρα η πρόταση της LG με μια σωστή τιμολόγηση(έναν τομέα που η LG τα καταφέρνει άριστα) έχει ολα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Εκτός αν πέσουμε σε bootloops

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo